Joan Laporta og co. er endnu ikke færdige med at nedbringe lønomkostninger i Barcelona, og ønsker at sælge to spillere til januar

FC Barcelona ønsker fortsat at minimere deres lønomkostninger. Derfor ønsker de at sælge to spillere i det kommende transfervindue til januar. Det skriver den catalanske avis L’Esportiu.

LÆS OGSÅ: Tottenham vil hente spansk angriber som Harry Kane-afløser

Avisen peger på, at ledelsen har særligt fokus på to spillere, som de ønsker at sælge. Ifølge L’Esportiu er det nemlig Samuel Umtiti og Clement Lenglet, der står øverst på listen over ønskede salg.

Ingen af de to spillere er en del af Ronald Koemans plan, hvorfor de sandsynligvis ikke får mere spilletid, end de har fået hidtil. Derfor mener klubben ikke, at det giver mening at beholde dem.

I løbet af denne sæson har det været tydligt at se, at ingen af de to forsvarsspillere er en del af Koemans planer. Det har nemlig været meget småt med spilletiden for både Lenglet og Umtiti i denne sæson.

For Lenglet er det ikke blevet til mere end 95 minutter på banen i denne sæson. Denne spilletid har han fået i fire forskellige kampe, hvor han kun startede på banen i en enkelt af dem.

LÆS OGSÅ: Barcelona-profil er på radaren i Manchester City

For Umtiti ser det endnu værre ud, da han endnu ikke har fået spilletid i denne sæson. På trods af, at han ikke har fået spilletid, er han alligevel en af de bedst betale spillere i klubben. Netop derfor ønsker man at sælge ham til januar.