Erhvervsmanden Lars Seier Christensen har købt sig ind i FC København og har store ambitioner på klubbens vegne.

FCK skal være Københavns klub i endnu højere grad end i dag, vi skal opbygge en større fanbase, vi skal gøre det til en uundværlig oplevelse at se FCKs kampe for Københavnerne, ligesom det er det for indbyggerne i Barcelona, eller Liverpool, eller München at se deres ’Byens Hold’. Den status, som en central del af Københavns DNA, den skal vi udbygge fremadrettet. Også når det gælder koncerter, og andre store begivenheder,” sagde Lars Seier Christensen på et pressemøde torsdag ifølge fck.dk.

Mandag blev det offentliggjort, at erhvervsmanden via sit private investeringsselskab Seier Capital har købt 22, 55 procent af aktierne i PARKEN Sport & Entertainment og dermed i FC København.

På pressemødet fortalte Seier Christensen, at det var naturligt for ham at investere i klubben, da han altid har været fan. 

”Jeg flyttede fra Danmark i 1981, lige efter min studentereksamen, og jeg kom hjem igen i 1995 – og der begyndte jeg at komme i Parken. Jeg var således aktiv fan næsten fra starten af den nye klub, der var blevet skabt, mens jeg boede i udlandet. Jeg har stået på lægterne, været med i erhvervsklubben og haft en flot boks her i perioder. Så jeg er en rigtig fan, på alle niveauer, og jeg vil det bedste for FCK,” som fck.dk skriver. 

FC København kan blive endnu større end tilfældet er i dag, siger erhvervsmanden:

” Vi skal løbende højne vore sportslige ambitioner på en økonomisk forsvarlig og langtidsholdbar måde. Champions League skal en dag være reglen, ikke undtagelsen. Og vi behøver ikke at ryge ud i gruppespillet. Vi kan gøre det endnu bedre,” sagde han på pressemødet.