Barcelona har de seneste par år oplevet nedtur på nedtur i Europa. De har nemlig haft store vanskeligheder i Champions League, og det så man igen, da de tabte til Paris Saint-Germain med hele 1-4 på hjemmebane.

LÆS OGSÅ: Koeman efter 0-2-nederlag: Mener at VAR skulle have været i spil

Ikke nok med det, så er der en enorm glæd i klubben, faldende indtæger, og så har man FC Barcelonas talisman, som måske ender med at forlade klubben til sommer til fordel for Manchester City eller Paris Saint-Germain.

Det ser derfor sort ud for FC Barcelona, som går ind i en meget vigtig og meget spændende tid, og det skyldes simpelthen, at man har udnyttet klubbens midler for dårligt.

Det mener i hvert fald den tidligere Barcelona-spiller Michael Laudrup som han siger til TV3+.

“Var det her så enden på den her epoke? Det kan vi jo ikke rigtig sige nu, men jeg vil godt sige i forhold til både Real Madrid og Barcelona: Det er jo ikke fordi, at de ikke har brugt mange penge. De har bare ikke gjort det særligt godt. Eller også har de også været uheldige med skader, kommer det fra Laudrup inden han fortsætter:

“Men der er også spillere som Dembele og Griezmann, som slet ikke har leveret. Så det er jo ikke fordi, de ikke har brugt penge. Desværre er det bare ikke gået godt.”

Det var såmænd også netop Griezmann, der hurtigst muligt skulle væk efter nederlaget til Paris Saint-Germain, hvorfor han valgte at bryde udgangsforbuddet.

Det havde Laudrup ligeså en holdning til.

LÆS OGSÅ: Medie: Manchester City har gjort plads til Lionel Messi i lønbudgettet

” Efter at have tabt 4-1 – og så med restriktionerne – det var måske ikke særlig smart.”