Da Martin Braithwaite blev præsenteret som ny spiller i FC Barcelona, overraskede det mange. Mange mente, at han ikke havde niveau til at spille i den catalanske storklub, men han har vist, at han kan håndtere presset.

LÆS OGSÅ: Laporta er overbevist om Messi-forlængelse

Andreas Laudrup har givet udtryk for, at han er meget imponeret over, at den danske angriber har håndteret det enorme pres så godt, som han har. Han påpeger, at han har en imponerende mentalitet.

“Det har været vanvittigt interessant at se ham gå fra Leganes til Barcelona, til at træne med verdensstjerner hver dag og til at leve under det enorme pres. Det sidste tror jeg ikke, nogen kan sætte sig ind i, medmindre de har prøvet det,” sagde Andreas Laudrup ifølge Ekstra Bladet.

Derudover hæfter TV2-eksperten hæfter sig ved, at den danske angriber ikke har vist, at han har været tynget eller har fået stjernenykker.

“Det er ret vildt og hatten af for det. Det viser, hvilken karakter, han har. Jeg er ret imponeret over, at han har kunnet gå ind i en storklub på den måde,” sagde han også.

Derudover siger han dog også, at man kan diskutere, om han er en spiller, der passer ind hos Barcelona. Det er dog ikke til at komme udenom, at han har fået en del spilletid.

LÆS OGSÅ: Ter Stegen om Copa del Rey-finale: Håber det ikke sker igen

Ifølge Laudrup giver han en ekstra dimension til holdet, da han kan noget, de andre angribere ikke kan. Han har en særlig spillestil, der skaber plads til sine medspilere – selv når modstanderne står dybt.