Norske Ole Gunnar Solskjær overtog trænerposten på permanent basis i marts 2019. På dette tidspunkt skrev han under på en kontrakt med en varighed på tre år.

LÆS OGSÅ: Cavani er ikke den eneste: Boca Juniors holder øje med endnu en United-mand

Det vil sige, at han har et år tilbage af sin kontrakt, når denne sæson er slut. Det tyder dog ikke på, at han skal ud at finde sig et nyt trænerjob, når den nuværende kontrakt udløber. ESPN skriver nemlig, at han kan se frem til at få en kontraktforlængelse.

Hertil skriver mediet også, at ledelsen i Manchester United skulle være meget tilfredse med, hvad den norske træner har opnået. De mener nemlig, at truppen har gennemgået en positiv udvikling under Solskjær, der selv har en fortid som Manchester United-spiller.

Det er ganske vist endnu ikke blevet til nogen trofæer for Manchester United i den tid, hvor Ole Gunnar Solskjær har stået i spidsen. Dette ændrer dog tilsyneladende ikke på, at ledelsen er meget tilfredse med den norske manager.

LÆS OGSÅ: Liverpool og Manchester United viser interesse i serbisk angriber

Som følge af dette, planlægger de også en længere fremtid med Ole Gunnar Solskjær. I og med, at de har et ønske om dette, skulle der ifølge ESPN ikke gå lang tid, før de tilbyder ham en ny kontrakt. Det forventes naturligvis, at han beslutter sig for at forlænge med De Røde Djævle.