Everton er på farten og har sat deres øjne på Southamptons lynhurtige wing, Kamaldeen Sulemana. Selvom den ghanesiske stjerne kom til Southampton allerede i januar fra Rennes, har hans præstationer fanget Evertons opmærksomhed. Med kun to mål i bagagen for Southampton – begge scoret på Premier Leagues sidste dag – er det spændende at se, hvad fremtiden bringer for dette unge talent.

Everton har også forsøgt at få fat i Wilfred Gnonto fra Leeds med et bud på hele 15 millioner pund. Men Leeds er ikke klar til at slippe deres italienske teenager endnu. Gnonto har været en lysende stjerne i en ellers skuffende sæson for Leeds, og det ser ud til, at de vil holde fast i ham lidt endnu.

Everton er dog ikke blevet skræmt væk. De har allerede hentet to nye spillere denne sommer, herunder Arnaut Danjuma på lån og den erfarne Ashley Young. Men klubben er stadig på jagt efter flere forstærkninger, især en angriber, da de har haft udfordringer med skader i angrebet.

Og som om det ikke var nok, er Everton også tæt på at sikre sig Sporting Lissabons unge angriber, Youssef Chermiti, for en aftale på 12 millioner pund plus bonusser.

Der er ingen tvivl om, at Everton er opsat på at styrke deres trup og gøre en forskel i den kommende sæson.