Efter sigende vil Leeds United forsøge at hente den unge Manchester United-spiller Daniel James i det kommende transfervindue i januar. Det skriver The Telegraph.

LÆS OGSÅ: Manchester United kan være nødt til at ændre sine transferplaner

Leeds udviste også interesse for at skrive kontrakt med Daniel James i sommerens transfervindue. Her blev en handel dog ikke til noget, da United ikke fik skrevet kontrakt med en anden højre-wing, og Leeds endte med at skrive kontrakt med Raphinha.

Leeds kæmper dog en brav kamp for tiden, hvorfor Marcelo Bielsa meget vel kunne have interesse i at forstærke angrebet. Rygterne går på, at de har intentioner om at gøre dette med den unge United-spiller. Det siges dog, at en handel afhænger af, om Manchester United kan bringe Amad Diallo til Old Trafford.

De Røde Djævle sikrede en handel med en værdi på 37,2 millioner pund med Atalanta for Diallo i oktober. Klubben håber derfor på, at den 18-årige winger kan tilslutte sig Ole Gunnar Solskjærs trup inden for de kommende par uger.

LÆS OGSÅ: Solskjær vil ikke stå i vejen for 20-årig United-spiller

Hvis Diallo ankommer, kan Solskjær ende med at tillade James at forlade klubben på en lejeaftale. Spørgsmålet er dog, om de i Leeds er tilfredse med en lejeaftale. Det må tiden dog vise.