Leipzigs sportsdirektør mener, at det er en stor skam, at man nu har sagt farvel til Dayot Upamecano. Det er nemlig søndag blevet bekræftet, at Bayern München til sommer køber Dayot fri fra RB Leipzig og udstyrer ham med en kontrakt, der løber frem til 2026.

LÆS OGSÅ: United anbefales at hente denne spiller: Han er bedre end Fred

I Leipzig ærgrer man sig i hvert fald over, at man har mistet den 22-årige forsvarsprofil. Sportsdirektør Markus Krösche er dog heller ikke overrasket over, at det er sket.

“Det faktum, at Dayot vil forlade os i slutningen af sæsonen, er selvfølgelig en skam med tanke på hans præstationer for RB Leipzig, men samtidig var det forventet, fordi han har udviklet sig til en hjørnesten på holdet de seneste år, er en exceptionel forsvarer og en fantastisk fyr,” siger Krösche til Leipzigs hjemmeside.

RB Leipzig har da også været forberedt på et exit. Han havde i sin kontrakt en frikøbsklausul, som angiveligt skulle have været 300 millioner kroner.

“På grund af konstellationen var det vores opgave at tilpasse os situationen i god tid, i forhold til at han en dag ville forlade os. Vi har gjort vores hjemmearbejde og er godt positioneret i vores planlægning for fremtiden.”

“Nu fokuserer vi på vores fælles sportslige mål og på at vinde over Liverpool,” siger Markus Krösche.

LÆS OGSÅ: Medie: Manchester City har gjort plads til Lionel Messi i lønbudgettet

RB Leipzig har allerede sikret sig Dayots afløser. De har nemlig sikret sig det 19-årige forsvarstalent Josko Gvardiol, som vil tilgå klubben fra Dinamo Zabgreb til sommer, hvor man også vinker farvel til Dayot.