Leipzig ydmyget: "De sidste 20 minutter var virkelig dårlige"

Nicolai Busekist — 29. okt 2020 09:08
Foto: Shutterstock

RB Leipzig spillede en forholdsvis tæt kampen mod Manchester United. I hvert fald indtil det 74. minut, da Manchester United på dette tidspunkt blot var foran med et enkelt mål.

LÆS OGSÅ: Vejle skriver kontrakt med 16-årig komet

Tilsyneladende var det dog ikke nok for Old Trafford-klubben, der besluttede at sætte tempo på tingene. Særligt Marcus Rashford fik sat gang i tingene, da han i løbet af fire minutter scorede to mål.

Samlet set scorede han faktisk hele tre mål i kampens afslutning. Ligeledes lykkedes det også for Anthony Martial at score et mål, hvorfor kampen mellem United og RB Leipzig endte 5-0.

Leipzig-træner Julian Nagelsman var naturligvis ikke helt tilfreds med kampens afslutning, hvilket han gav udtryk for over for BBC.

"Det var ret vanvittigt, for efter de scorede det første mål, gjorde vi det godt. De sidste 20 minutter var virkelig dårlige," udtalte han ifølge BBC efter kampen.

Der har været diskussion om, hvorvidt der skulle have været dømt offside på Mason Greenwoods 1-0-mål, men det var dog ikke noget, den tyske cheftræner havde lyst til at tale om.

I stedet valgte han at fremhæve, at RB Leipzig-truppen kunne have præsteret bedre på den defensive front i forbindelse med angrebet.

LÆS OGSÅ: Afpresset for millionbeløb: Hans agent er nu blevet anholdt

"Vi kan forsvare bedre i situationen, og det er det vigtigste emne for mig som træner. Man kan følge det dybe løb, og så er der normalt ingen problemer."

Andre læser

Kommentarer

  1. Der er intet indhold

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Følg Fodboldnyheder

Partnere