Robert Lewandowski er klar til at skifte Bayern München ud med Atletico Madrid til sommer.

Polske Robert Lewandowski har angiveligt indstillet sig på, at han vil skifte til Spanien til sommer. Efter sigende er det samme tilfældet for hans familie.

LÆS OGSÅ: Chelsea dropper Serge Gnabry til fordel for Barca-stjerne

Efter at have domineret den tyske Bundesliga i flere år, er den 33-årige angriber ivrig efter at søge nye græsgange, hvor han kan få en ny udfordring.

Tilsyneladende skulle han være meget interesseret i et skifte til La Liga, hvor han tidligere har været kædet sammen med et skifte til Real Madrid.

Nu melder El Chiringuito dog, at Real Madrid ikke er den eneste klub, der er af interesse for ham. Han skulle nemlig også være åben for et skifte til Atletico Madrid til sommer.

Dette hænger sandsynligvis sammen med, at Lewandowski har set i øjnene, at Real Madrid har andre prioriteter i det kommende transfervindue.

Los Blancos bliver nemlig ikke blot kædet sammen med Kylian Mbappé, som de skulle være meget ivrig efter at hente i PSG.

Der har også været forlydender om, at den spanske storklub har planer om at blande sig i kampen om at sikre Erling Haalands kontrakt til sommer.

LÆS OGSÅ: Klubejer slår fast: Vi vil hente Messi

Derfor bliver det af Robert Lewandowski set som værende mere sandsynligt, at han kan skifte til Atletico Madrid til sommer.