Der bør ikke herske nogen tvivl om, at der har været mange store holdpræstationer i fodboldverdenen gennem tiderne.

LÆS OGSÅ: Mourinho indrømmer: Vi er dybt afhængige af ham

Eksempelvis kan man nævne Manchester Uniteds treble i 1999, FC Barcelonas klare dominans i slutningen af 2010’erne samt Klopps Liverpool i de seneste par år. Men nu kan FC Bayern München anno 2019-2021 også snart finde sin vej til historiebøgerne, hvor de vil blive skrevet ind som et hold, vi aldrig bør glemme. I hvert fald når man ser på antal vundne trofæer.

I sidste sæson gjorde den tyske storklub nemlig rent bord, da de både vandt Bundesligaen, den tyske DFB-pokal samt Champions League. I denne sæson har de bestemt også lagt godt ud, da de allerede har vundet den tyske DFL-Supercup samt den europæiske Super Cup.

I denne måned venter det internationale VM for klubhold, og hvis Bayern München også vinder her, så vil de have vundet alle de seks trofæer, det er muligt for et europæisk tophold at vinde i løbet af et kalenderår.

Dermed har de mulighed for at opnå, hvad kun Pep Guardiolas FC Barcelona i 2009-2010-sæsonen formået at opnå før. Derfor vil det bestemt også være en historik bedrift, hvis Bayern München formår at gentage det. Dette er de naturligvis meget bevidste om i den tyske klub.

LÆS OGSÅ: FC Barcelona-spiller afviste tilbud fra Liverpool kort før deadline

“Hvis vi vinder klub VM, vil det sammenlagt være en af de største, historiske præstationer i fodbold. Vi ved, at vi er tæt på, men vi skal være 100 procent koncentrerede. Det vil virkelig være specielt,” lød det fra Robert Lewandowski til FIFA.com.