Robert Lewandowskis agent, Pini Zahavi, peger på, at den polske angriber kan være på vej til Manchester City i 2022

Der har været utallige rygter med Robert Lewandowski i hovedrollen i løbet af de seneste måneder. Der har nemlig været spekulation om, hvorvidt polakken forlader Bayern München næste sommer.

LÆS OGSÅ: Pochettino taler ud: Vil gøre alt for at beholde ham

Nu kaster hans agent, Pini Zahavi, benzin på bålet i forhold til disse rygter. Ifølge GOAL har han nemlig udtalt til tyske Bild, at han betragter Manchester City som en ‘mulig destination’ for sin klient i 2022.

Det er ikke nogen hemmelighed, at Manchester City længe har været på jagt efter en ny angriber. Det har de faktisk været, siden Sergio Agüero forlod dem til fordel for Barcelona.

Manchester City har sendt flere bud til Tottenham, da de denne sommer ønskede at bringe Harry Kane til Etihad Stadium. Hver gang blev budet dog afvist, og meget tyder på, at den engelske klub har valgt at kigge i andre retninger.

Blandt andet rygtes det, at de også viser interesse for Kylian Mbappé, hvis kontrakt med PSG udløber til sommer. Ydermere er City også en af klubberne, der holder øje med Erling Haalands situation i Dortmund.

Da det efterhånden er alment kendt, at Manchester City leder efter en ny angriber, kan polske Robert Lewandowski potentielt være en løsning. Han har været produktiv foran mål i de seneste sæsoner, og det er netop, hvad der er brug for i City.

LÆS OGSÅ: Førende kandidat: Lampard kan blive ny Newcastle-træner

Den polske angriber har dog kontrakt med Bayern München frem til 2023, hvorfor City er nødt til at købe den 33-årige fri af sin kontrakt i den tyske storklub.