Der skal ikke herske nogen tvivl om, at Lionel Messi og Cristiano Ronaldo har domineret i Europa, men i fremtiden er der flere, der håber, at de kommer til at udfolde sig i Nordamerika. Det håber i hvert fald den mexicanske ligachef, Mikel Arriola.

LÆS OGSÅ: Fortsætter stimen: Messi kan vinde La Liga-pris

Major League Soccer vokser fortsat i niveau og omdømme, og det er derfor, man har formået at tiltrække navne som Zlatan Ibrahimovic, Wayne Rooney og Frank Lampard til USA, men deres ambitionsniveau er dog højere end som så.

Det siges, at Major League Soccer og Mexicos bedste liga, Liga MX, er i forhandler om at blive slået sammen, og skulle det ende med at blive en realitet, er der store drømme.

“Hvis vi slår os sammen med MLS, vil vi blive en af de bedste ligaer i verden. Det næste skridt vil være at få Messi eller Cristiano Ronaldo hertil, måske i den sidste fase af deres karrierer,” fortæller Arriola til ESPN.

Lionel Messi har tidligere udtalt, at han godt kunne se sig selv i USA, ligesom også Cristiano Ronaldo er blevet rygtet til Major League Soccer, men den eventuelle sammenslutning af ligaerne kan dog stadig ligge et godt stykke ude i fremtiden.

LÆS OGSÅ: Romano: Cristiano Ronaldo kan have afgørende indflydelse på Pogbas fremtid

De skulle stadig være et stykke fra hinanden, men man planlægger ud fra, at det vil kunne ske efter VM-slutrunden i 2026, der afholdes i USA, Mexico og Canada.