Der er en lang række Barcelona-spillere, der rygtes væk fra klubben til sommer. En af dem, som har været hovedpersonen i flere rygter, er Philippe Coutinho.

LÆS OGSÅ: Griezmann roser Messi til skyerne

Ifølge Marca er han på radaren i franske Marseille, men de er dog ikke ene om at have udvist interesse for Philippe Coutinho. Der er nemlig også flere Premier League-klubber, der har udvist interesse for ham. Det omfatter blandt andet Everton og Arsenal.

Den brasilianske midtbanespiller kæmpede med formen i sidste sæson, hvor han var hårdt ramt af skader. Han blev tvunget til at lade sig operere to gange, hvilket forårsagede, at han måtte tilbringe en stor del af sæsonen på sidelinjen.

Nu skriver Marca dog, at Marseille har interesse i at hente ham til sommer, forud for 2021/22-sæsonen. Her har de sikret sig deltagelse i Europa League, hvorfor de ønsker at styrke truppen forud for den kommende sæson.

Coutinho delte for nylig et billede af sig selv på de sociale medier, hvor han kunne ses træne forud for Barcelonas pre-season. Meget kunne derfor tyde på, at han selv forventer at være klar til at deltage ved pre-season sammen med den catalanske klub.

Den tidligere Liverpool-midtbanespiller sluttede sig til Barcelona for en sum på hele 120 milllioner euro samt 40 millioner euro i variabler. Det vil sige, at han samlet set vil koste Barcelona næsten 1,2 milliarder kroner, hvis alle variabler ender med at blive betalt.

LÆS OGSÅ: Barca har endnu ikke sendt tilbud om kontraktforlængelse til Messi

På trods af den høje sum, har han dog haft svært ved at leve op til forventningerne i Barcelona. Derfor rygtes det, at klubben vil forsøge at hente nogle af pengene hjem igen, ved at sælge ham i det kommende transfervindue.