Victor Lindelöf har givet udtryk for, at han mener, at Manchester United er i stand til at ‘slå ethvert hold’, når de viser sig fra deres bedste side.

LÆS OGSÅ: Manchester United forhandler med softwarefirma om stort trøjesponsorat

United sikrede sig deres første sejr mod et af Big Six-holdene i denne sæson, da de søndag vandt over Manchester United. Det betød ikke kun, at de fik tre point med fra Etihad Stadium, men også, at de fik sat en stopper for Manchester Citys sejrsstime på hele 21 kampe i træk.

Lindelöf mener, at deres 2-0-triumf på Etihad Stadium er et klart bevis på, at De Røde Djævle er et ‘fantastisk hold’. Desuden opfordrede han også sine holdkammerater til at opretholde det samme høje niveau i resten af denne sæson.

“Vi er altid meget selvsikre, når vi går ind til enhver kamp. Vi ved, at vi kan slå ethvert hold,” lød det fra den svenske United-spiller, hvorefter han fulgte op med:

“Det er en meget hård udekamp at spille mod et rigtig godt hold. Det viser, hvilket fantastisk hold vi er, og hvad vi kan gøre på banen.”

Til sidst tilføjede han også, at det er vigtigt, at de fortsætter med at arbejde hårdt, og at de forhåbentlig kan blive ved med at vinde kampe.

LÆS OGSÅ: Bruno Fernandes driller kritikerne efter City-sejr

“Vi er nødt til at fortsætte med at arbejde hårdt og forhåbentlig kan vi få nogle flere sejr,” rundede svenske Lindelöf af.