FC Barcelona formåede at fortsætte sin utrolige stime, da man mandag aften nedkæmpede Valladolid med 1-0. Der skal dog ikke herske nogen tvivl om, at det var et resultat, som ikke kom uden besvær, da det var det en hårdtkæmpet sejr.

Det var nemlig først i det 90. minut, at FC Barcelona kunne sende bolden i nettet, da Ousmane Dembélé blev matchvinder og sikrede forløsningen for Barca. Det så da også ud til, at Barcelonas frustration kom til udtryk efter man havde fløjtet første halvleg af.

Lionel Messi var på vej mod omklædningsrummet, da han blev filmet og skulle have antyder, at kampens dommer, Santiago Jaime Latre, skulle have forsøgt med overlæg at give Lionel Messi et gult kort, hvilket han for Barcelona-fans, dog heldigvis undgik at få.

Det ville nemlig have været yderst katastrofal, hvis han havde fået et gult kort, da det ville have medført, at han var kommet i karantæne og misset den kommende El Clásico-kamp mod Real Madrid, der spilles i weekenden.

“Han vil virkelig gerne give mig et gult kort… utroligt,” siger Lionel Messi ifølge AS i klippet på vej i omklædningsrummet.

Barcelonas sejr over Valladolid betyder, at man forbliver på andenpladsen i La Liga, og man har nu blot et point op til Atlético Madrid på førstepladsen, som igen smed point. Der er to point, der adskiller Real Madrid og Barcelona, hvorfor kampen på lørdag kan vise sig at være uhyre vigtig for sæsonen.