Lionel Messi har ikke vist sig fra sin bedste side i sin tid i Paris Saint-Germain. Og nu er der også rygter om, at hans familie ikke er faldet til i Paris.

Lionel Messi er for tiden genstand for en form for tovtrækkeri. Han skal nemlig forsøge at balancere sin fodboldkarriere med sin families glæde. Og det er tilsyneladende ikke helt nemt.

LÆS OGSÅ: Barcelona presser på: Xavi har taget alvorssnak med udskældt spiller

Den argentinske stjerne gennemført i sommer et chokerende skifte til Paris Saint-Germain, da Barcelona ikke har råd til at beholde. Tingene er dog ikke gået helt som forventet i Paris.

Messi har kun scoret et enkelt mål i Ligue 1 i denne sæson. Derfor har han – uden tvivl – har svært ved at finde samme høje niveau frem, som han i mange år har vist i Spanien.

Ifølge Mirror er det dog uden for banen, er tingene er sværest for den 34-årige stjerne. Det skyldes, at hans familie angiveligt ikke har fundet sig til rette i den franske hovedstad.

Det hævdes, at Lionel Messis kone Antonela Roccuzzo ikke nyder livet i Frankrig. Ikke nok med det, er der rygter om, at hun endda skulle have fortalt sin mand, at hun ville foretrække at vende hjem til Barcelona.

Derudover er der også forlydender om, at Messis børn heller ikke har vænnet sig til livet i Paris. Det er også en af grundene til, at hans kone skulle være meget opsat på at lægge livet i den franske hovedstad bag sig.

De bryder sig ikke om vinden og regnen, der sommetider præger det vejret i Paris. Dertil kæmper de også med at vænne sig til at skulle tale fransk i stedet for spansk, som er deres modersmål.

Mediet skriver også, at Antonela har et ønske om at vende tilbage til deres gamle hjem i Castelldefels i Catalonien, hvor familien havde det godt og var glade.

Det siges, at hun særligt er opsat efter at vende tilbage, så deres børn kan blive genforenet med deres gamle venner. Ydermere skulle hun også savne den catalanske hovedstads mange muligheder.

Det er dog ikke kun Messis kone, der ligger pres på ham, for at få ham til at vende hjem til Barcelona. Det samme er gældende for Xavi og Dani Alves, som begge forsøger at overtale ham til at gennemføre et sensationelt comeback.

Ifølge Messis far og agent, Jorge Messi, er det dog ikke noget, der kommer til at ske. Derfor ser det ikke ud til, at det ligger i kortene, at han vender hjem til Camp Nou.

Årsagen skulle være, at Jorge Messi føler sig forrådt af Barcelona og præsident Joan Laporta, der afbrød forhandlingerne i sidste øjeblik og informede dem om, at Lionel Messi ikke kunne blive.

Det siges, at Jorge ikke stoler på Laportas begrundelse for, hvorfor klubben ikke var i stand til at registrere Messi. Desuden har han peget på efterfølgende indkøb og signings, der er blevet lavet.

I sidste måned indrømmede Luis Suarez, som er en af Messis nærmeste venner, at den argentinske stjerne ‘lider’ i den franske hovedstad.

“Vi taler hver dag. Vi prøver altid at undgå forventninger, fordi vi er spillere, og vi ved, hvordan vi skal agere i de øjeblikke. Vi taler om kampene og familien,” sagde han.

“Han fortalte mig, at når han spiller i kulden, lider han meget og med sneen. Man er nødt til at vænne sig til, hvordan det kolde vejr er der.”

LÆS OGSÅ: Afsløret: Her er de 10 bedst betalte fodboldspillere i 2022

Messis kontrakt på Parc des Princes løber frem til sommeren 2023, men der ser ud til at være en stor usikkerhed om, hvor hans fremtid er henne.