Den seneste hæder for FC Barcelonas Lionel Messi er, at han er blevet udnævnt som den bedst argentinske atlet i det seneste årti. Det er en pris, der bliver uddelt af Konex Foundation. Det er nærmest overflødigt at sige, at det er en flot pris, når man tænker på de sportsmænd, han har måtte slå, for at vinde trofæet.

LÆS OGSÅ: Nu afslører Materazzi: Det sagde jeg til Zidane

En24 News skriver, at Messi blev tildelt prisen foran sportsfolk som Joan Román Riquelme, tennisspiller Juan Martín del Potro og Atlético Madrid-træner Diego Simeone. Alle tre har været meget indflydelsesrige argentinske figurer i det sidste årti.

Imidlertid har ingen af dem opnået lige så meget som Messi i det seneste årti. Den lille argentiner fra Rosario har vundet fem Ballon d’Ors og fem Golden Boots i denne periode. Og det er langt fra det eneste.

Nu slutter han sig til det prestigefyldte selskab af andre legendariske navne såsom Diego Armando Maradona, tennisspiller Gabriela Sabatini og basketballspiller Emanuel Ginobili, der alle også kan bryste sig af at have opnået denne bedrift tidligere.

LÆS OGSÅ: Trincaos mål mod Alavés har slået 15 år gammel rekord

Der er mange ting, Lionel Messi mangler at opnå i sin karriere som fodboldspiller. Han mangler dog at vinde VM med det argentinske landshold, hvilket er en af de få ting, han aldrig har opnået. Til gengæld kan han dog trøste sig selv med, at han har opnået talrige andre store bedrifter.