Lionel Messi haler stille og roligt ind på Robert Lewandowski i kampen om Golden Boot. Dette ændrer dog ikke på det faktum, at det bliver vanskeligt for den argentinske stjerne at overhale den polske målbomber i kampen om den eftertragtede pris.

LÆS OGSÅ: Dembélé afviser kritik: Du kan ikke spille fire år i Barca uden

Lewandowski har været en vital spiller for Bayern München i denne sæson. Efter at være kommet sig over sin skade, scorede han igen i weekenden. Dette mål har bragt ham op på samlet set 36 mål i den tyske Bundesliga i denne sæson.

På pointskalaen i kampen om Golden Boot-pris, kan dette oversættes til 72 point. Messi formåede også at score i weekenden, da han leverede ikke blot ét, men to mål i Barcas besøg på Mestalla, hvor de søndag aften vandt over Valencia med 3-2. Han har scoret 28 mål i denne sæson, hvilket er svarende til 56 point.

Tredjepladsen i den nuværende stilling indtages af Juventus’ Cristiano Ronaldo, der har scoret 25 mål og derfor har 50 point. Den samme statistik bryster Eintracht Frankfurts Andre Silva, Borussia Dortmunds Erling Haaland and Paris Saint-Germains Kylian Mbappe sig også af.

LÆS OGSÅ: Guardiola har udset sig Barca-midt som afløser for Fernandinho

Det er ganske imponerende, at Messi har formået at præstere på dette niveau, efter at have været udsat for stor kritik i løbet af denne sæson. Til trods for de næsten 34 år, viser han derfor, at han stadig er blandt de bedste fodboldspillere i verden.