Lionel Messi er en af verdens største sportsstjerner. Derfor er der heller intet nyt i, at uanset hvor han går hen, er der mange fans, der gerne vil have et billede, en autograf eller optage en video af ham.

LÆS OGSÅ: Joan Laporta skal fremvise 922 mio. kr. for at blive officiel Barca-præsident

Mange FC Barcelona-fans venter udenfor Camp Nou, når der har været enten kamp eller træning. Her forsøger de ofte at optage film og tage billeder af de spillere, der kommer kørende. Det har Lionel Messi også oplevet mange gange.

Efter en nylig træningssession forlod han Camp Nou, hvor det var tydeligt at se, at han var ret irriteret over den gruppe af fangs, der ifølge ham altid stå og filmer, når han forlader stadionet.

“Hvorfor bliver I ved med at filme den samme video, hvis I allerede har gjort det mange gange? Synes I det er normalt at gøre det samme hver gang? Stop,” lød det fra Lionel Messi, efter igen at være blevet stoppet for, at fans kunne få en video.

LÆS OGSÅ: Video: Iniesta udtaler sig om Pedri og sin fremtid som træner

De pågældende fans undskyldte for handlingen med det samme, men det var dog ikke noget, der ændrede på, at Messi bestemt ikke så tilfreds ud med situationen. Sandsynligvis har han blot være træt af, at han ikke kan få lov til at forlade stadion, uden at fans sværmer omkring hans bil.