FC Barcelona havde brug for hjælp, og Lionel Messi var klar til at hjælpe, da han blev skiftet ind på banen i opgøret mod Real Betis. Her spillede han en stor rolle i, at de forvandlede en stilling på 1-1 til en sejr på 5-2.

LÆS OGSÅ: Italiensk storklub vil hente Junior Firpo i januar

Messi scorede en double – et spraffespark og et langskud. Det var særligt sidstnævnte, der var vigtigt, da det var den argentinske stjernes første mål i åbent spil i denne sæson.

Han er 33 år gammel, og han forsøgte at forlade klubben i sidste sæson. Og meget tyder på, at han hverken har været skarp eller heldig nok for målet i denne sæson.

Ronald Koeman har understreget, at Lionel Messi er meget professionel, at han er holdets topscorer, og at han har vundet Pichichi-trofæet i de seneste tre sæsoner i streg.

Imponerende målstatistik

Samlet set har den argentinske angriber scoret hele 128 doubles for Barcelona, hvoraf otte af dem faktisk er blevet scoret mod Real Betis.

For Messi er handler det dog ikke blot om at score, til trods for hans mange rekorder (han har vundet seks spanske topscorerpriser). Han er også magisk på mange andre måder, som fx hans detalje, der førte til Griezmanns mål.

Kigger man udelukkende på mål, så har han scoret i hele 416 ud af 741 kampe for Barcelona. Han har også scoret mere end ét mål i 177 ud af disse kampe. Samlet set er det blevet til 640 mål, hvilket svarer til 0,86 mål pr. kamp.

LÆS OGSÅ: Sender varme tanker: Griezmann rækker ud til Ansu Fati

I opgøret mod Real Betis blev han skiftet ind, hvorefter han scorede på straffespark. Det er det 12. straffespark, han scorer på i streg. Han har leveret 26 mål i 55 kampe, hvor han er blevet skiftet ind fra bænken. I den forbindelse er han også La Liga-historiens topscorer.