Lionel Messi kan opnå imponerende bedrift mod Atletico Madrid

Nicolai Busekist — 21. nov 2020 08:19
Foto: Manu Fernandez/Pool via Getty Images

FC Barcelona har tilbragt hele sin karriere i FC Barcelona. Han har spillet i klubben i 17 år, har scoret 677 mål og har spillet 799 kampe.

LÆS OGSÅ: Real Madrid tilslutter sig Barcelona i jagten på Liverpool-profil

Det er dog blot et lille udpluk af, hvad Lionel Messi har opnået siden han fik debut for førsteholdet den 16. november, 2003 i en venskabskamp mod Porto. Denne dag blev desuden starten på én af de mest succesrige perioder i Barcelonas historie.

Siden da har han - som nævnt - spillet en del kampe for Barcelona. Totalt set har han spillet 799 kampe for klubben (741 officielle kampe og 58 venskabskampe). Lørdagens kamp mod Atletico Madrid vil derfor blive kunne blive hans kamp nr. 800 for Barcelona.

I et fåtal af disse kampe (kun 11 % af kampene) har Messi og Barcelona tabt. Han og Barcelona har nemlig vundet hele 561 af kampene, mens de har spillet 149 uafgjort og har tabt 89. Messi har desuden scoret intet mindre end 677 mål i de 799 kampe.

LÆS OGSÅ: Barcelona er bekymret for angribers kontraktsituation

Han er desuden den mest vindende spiller i Barcelonas historie, da han har vundet hele 10 ligatitler, fire Champions League-titler, seks Copas Del Rey, tre Club World Cups, tre European Super Cups og otte Spanish Super Cups.

Andre læser

Kommentarer

  1. Der er intet indhold

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Følg Fodboldnyheder

Partnere