Det er ikke nogen hemmelighed, at den argentinske fodboldstjerne Lionel Messi har råd til det meste. For ganske nylig har spenderet hele 45 millioner kroner på en hel etage i en luksuriøs lejlighedsbygning i Saint Isles Beach i Florida, skriver The Real Deal og Architectural Digest.

LÆS OGSÅ: Guardiola om Messi: “Han finder ikke et bedre hjem”

Lionel Messis nye lejlighed befinder på niende etage. Det er en lejlighed med fire værelser, som har udsigt til hav og strand.

At sige, at udsigten fra lejligheden er fantastisk, er næsten en underdrivelse, ifølge Architectural Digest. Da lejligheden befinder sig så højt oppe, føles det nærmest som om, at hjemmet går i ét med himlen.

Foruden at være forsynet med store vinduer fra gulv til loft, som sikrer, at hjemmet oplyses af naturligt sollys, er der også en stor terrasse på næsten 200 kvadratmeter, hvor Messi og hans familie kan nyde Floridas skønne vejr.

Inde i lejligheden er der ikke gået på kompromis. Blandt andet kommer den med et vinkølskab med plads til 1.000 flasker. Derudover har bygningen en række luksuriøse faciliteter, som kan bruges af beboerne. Som ejer af en bolig i ejendommen, får man bl.a. adgang til seks pools, en wellness-afdeling, et fitnesscenter, yogastudie m.m.

Det er ikke første gang, at Messi har købt en bolig med havudsigt i denne by. I 2019 købte han angiveligt en anden lejlighed i Saint Isles Beachs Porsche Design Tower for 30,6 millioner kroner.

LÆS OGSÅ: Skuffet Koeman: Det er svært for alle

Messi ejer derudover også en villa til 43 milioner kroner i Barcelona, hvor han tilbringer størstedelen af sin tid.