Xavi imponerede flere gange i sin karriere i FC Barcelona. Det gjorde han også ved at sætte baren rigtig højt for flest antal spillede kampe for klubben. I sin tid i den spanske klub blev det nemlig til hele 767 kampe for Xavi, men inden længde kan den dog være slået af Lionel Messi.

LÆS OGSÅ: Premier League: Den bedst betalte spiller hver sæson fra 2000/01 til 2020/21

Der er meget, der skal gå galt, hvis ikke Messi ender med at tage rekord for flest spillede kampe for FC Barcelona i løbet af denne sæson. Mod Sevilla spillede han ikke blot sin professionelle kamp nummer 900, men også kamp nummer 758.

Dermed er han blot ni kampe fra at tangere Xavis kamprekord i FC Barcelona. Da der er hele 17 kampe tilbage i La Liga i denne sæson, og flere kampe tilbage i både Copa del Rey og Champions League, er der derfor en god chance for, at Messi snart kan kalde sig for den Barca-spiller med flest spillede kampe for klubben.

Allerede den 14. marts mod Huesca er det muligt for Messi at tangere rekorden, mens han en uge senere kan overgå den, hvor FC Barcelona skal spille mod Real Sociedad den 21. marts.

LÆS OGSÅ: Solskjær bekræfter: To talenter forfremmes til førsteholdet

Skal han hhv. tangere og slå Xavis rekord på disse datoer, kræver det dog, at Messi deltager i alle de kommende ni og ti kampe. Skal han slå rekorden på det tidligst mulige tidspunkt, kan han derfor ikke sidde over i nogle af de kampe, som den catalanske klub skal spille i den næste måneds tid.