Lionel Messi skifter til Manchester City, hvis disse krav opfyldes

Nicolai Busekist — 14. nov 2020 09:56
Foto: Shutterstock

Han chokerede hele verden, da han i sommers annoncerede, at han ønskede at forlade FC Barcelona. Lionel Messi blev kort efter sat i forbindelse med Manchester City, som blev gjort til storfavorit til at hente argentineren.

LÆS OGSÅ: Messi er skyld i Barcelonas tab af sponsorpenge

Det sommerskifte, som han brændende ønskede, blev dog aldrig til noget. Nu er der dog måske noget i gære igen, med kort tid til det kommende vintertransfervindue.

I hvert fald er der flere medier, der skriver, at den seksdobbelte Ballon d'Or-vinder skifter til Manchester City, såfremt både Pep Guardiola og Sergio Agüero bliver i klubben. Det skriver bl.a. argentinske El Chiringuito og SportWitness.

Begge profiler er dog inde i deres sidste år i klubben. Agüero er en meget nær ven af Messi, og Guardiola har han også et godt forhold til, efter han har trænet Messi under deres fælles tid i FC Barcelona.

Messis nuværende kontrakt med FC Barcelona udløber i 2021, hvorfor han fra sommeren næste år frit vil kunne skifte til en anden klub.

LÆS OGSÅ: Koeman med stor beslutning: Hvem skal spille på midtbanen?

Tidligere har Manchester Evening News rapporteret, at City er klar til at hente Messi, hvis han vil væk. Dette er senere blevet bakket op af klubbens COO, Omar Berrada.

Andre læser

Kommentarer

  1. Der er intet indhold

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Følg Fodboldnyheder

Partnere