Lionel Messi havde en langsom start på sæsonen, men som man kender magikeren, så er det ubetydeligt, da han altid vil ramme toppen. Og netop toppen har han ramt, da han efter gårsdagens opgør mod Elche, hvor han scorede to mål, nu ligger alene i spidsen på topscorerlisten.

LÆS OGSÅ: United anbefales at hente denne spiller: Han er bedre end Fred

Luis Suárez har længe været i toppen, men efter Messis to scoringer har han altså overtaget. Lionel Messi topper nu listen med 18 mål, mens Luis Suárez står noteret for 16 scoringer, og efterfølgende finder man Moreno, der står noteret for at have scoret 14.

Det ville dog også være overraskende, hvis det var en anden Barcelona-spiller, der stod for målene. Det er ikke svært at se, at Barcelona har problemer foran målet. Ansu Fati har været ude siden november, men han er stadig klubbens tredjemest scorende i denne sæson.

Det vidner om, at Barcelona-mandskabet ikke er effektive foran målet, og det er på trods af, at Lionel Messi kan lægger perfekt afleveringer.

Messis to mål mod Elche betyder også, at han har scoret flere mål end nogen anden i Europas store ligaer efter årsskiftet. Lewandowski har scoret 12 gange, mens Haaland har scoret ti.

LÆS OGSÅ: Bayern München tangerer FC Barcelonas bedrift fra 2009

Lionel Messi topper listen med 13 scoringer.