Der er løbet meget vand i åen siden det så dagens lys, at Messi måske inden længe er fortid i den franske storklub.

Men nu har Messis bagland fået nok.

Sådan lyder det i et hudløst ærligt interview med det franske medie leparadisen, som flere medier har citeret.

Det sker i kølvandet på Messis forlydenheder om et exit fra Paris Saint-Germain.

Og de lægger heller ikke skjul på, at denne form for fake news hverken gør godt for Messi eller hans forhold til klubben:

“Vi ønsker ikke at spille det her spil. Den her form for fake news gør hverken godt for Leo eller hans forhold til klubben”.

Og de lægger ikke fingre imellem, når de fortæller, at der ganske enkelt ikke er hold i de meldinger, som der er sivet ud fra de franske medier på det seneste.

De franske medier har nemlig løftet sløret for, at den argentinske stjerne skulle være fortid til sommer, men det er ikke nødvendigvis sandt.

Sådan lyder meldingen fra Messis repræsentanter, der desuden finder det underligt læse nyheder om, at PSG skulle ønske at skære i Messis løn, eller at de ikke ønsker at forlænge hans kontrakt:

“Vi kommer ikke til at lave et officielt statement, men én ting er sikkert, og det er, at klubben og ‘Leo’ er i forhandlinger, og PSG ønsker, at han skal forlænge – det har Galtier (Christophe – cheftræner i PSG, red.) også for udtalt for nyligt”.

Men skulle det alligevel blive en realitet, at Messi er fortid i den franske mesterklub til sommer, så skulle der eftersigende både være tilbud fra Saudi Arabien og Barca.

Det er dog ikke noget, som Messis bagland forholder sig til i skrivende stund.