Efter Lionel Messi i sommers indleverede en transferforespørgsel har der været stor tvivl om hans fremtid. Han har flere gange været sat i forbindelse med Manchester City, men over de seneste dage er PSG-rygterne også begyndt at svirre.

LÆS OGSÅ: Forhandlinger om lønnedgang i Barcelona er overstået

Lionel Messis far har nu udtalt sig i forbindelse med de mange rygter, der har sat hans søn i forbindelse med et skifte til Paris Saint-Germain, når argentinerens kontrakt udløber næste år.

Hans ønske om at forlade Barcelona trak overskrifter i hele verden, da han åbent og offentligt fortalte, at han ønskede at søge nye veje, som følge af uenigheder med Josep Maria Bartomeu og bestyrelsen.

Efterfølgende har han dog besluttet at blive i Barcelona, hvor han fokuserer på sin nuværende klub. ESPN har dog udsendt en historie, hvori de hævder, at PSG forhandlede med Messi om et potentielt skifte til sommer.

Nu har Jorge Messi, Lionels far, været ude at afvise rygterne, da han på Twitter har skrevet “Stop med at finde på historier”, som han efterfulgte af et link til artiklen samt et fakenews-hashtag.

LÆS OGSÅ: Brasiliansk Barcelona-midtbaneprofil er tilbage

Messis kontrakt med Barcelona udløber efter denne sæson, hvorfor han allerede i det kommende transfervindue kan begynde at forhandle med andre klubber.