Der skal ikke lægges skjul på, at Liverpool har haft problemer med at holde sin modstandere fra at score mål. Det har medført, at de har flere forsvarsspillere i kikkerten, herunder Raphael Varane fra Real Madrid.

LÆS OGSÅ: Liverpool-stjerne: “Jeg er nok lederen”

Hans kontrakt med Real Madrid udløber ved udgangen af næste sæson, og medierne i Spanien skriver, at hans fremtid er meget usikker.

Det skulle være kommet efter, at Raphael Varane og Real Madrids forhandlinger om en kontraktforlængelse er blevet sat i bero, hvorfor man altså endnu ikke er kommet frem til noget.

Det kan medføre, at Real Madrid er tvunget til at sælge ham til sommer, hvis de ønsker at indkassere på ham. De skulle forlange 500 millioner euro for Varane, men de kan tvinges til at skyde prisen i bund.

Det skulle Liverpool angiveligt ønske at udnytte. De har ellers hentet både Ben Davies og Ozan Kabak i transfervinduets døende minutter, men de skulle altså fortsat være på udkig efter en ny midtstopper.

LÆS OGSÅ: Ronaldo i brøler: Afslører selv skandale

Det ville da også være en fænomenalt makkerpar, man kan få med Raphael Varane og Virgil van Dijk, når han vender retur. Det er dog kun tiden, der kan vise, om Real Madrid formår at sikre sig Varanes underskrift på en ny kontrakt.