Liverpool har angiveligt planer om at gå på indkøb i Inter denne sommer. Her har de udset sig midtbanespiller Nicolo Barella, der spillede en afgørende rolle i Italiens succes ved EM.

LÆS OGSÅ: Barcelona har modtaget stort bud på Braithwaite

Også for Inter har den 24-årige midtbanespiller spillet en vigtig rolle. I sidste sæson blev det til tre mål og 13 oplæg i 46 optrædener for den italienske storklub. Dette vidner selvfølgelig om, at han har været en betydningsfuld spiller for I Nerazzurri.

Barella har fortsat tre år tilbage af sin nuværende kontrakt på San Siro. Alligevel rygtes han dog til Liverpool. Ifølge Calciomercato har Liverpool allerede taget kontakt til Inter, da de vil diskutere et eventuelt køb af Barella denne sommer.

Ifølge La Repubblica er Liverpool nu i fuld gang med at forberede et bud på den italienske midtbanespiller. Angiveligt skulle han være værdisat til omtrent 60 millioner pund af Serie A-klubben. Det er svarende til cirka 520 millioner danske kroner.

Inter er en af de mange europæiske fodboldklubber, der er under pres på den økonomiske front. For at sikre deres økonomi fremadrettet, er de derfor nødt til at skille sig af med en række spillere. Det er dog svært at forestille sig, at Barella bliver en af dem.

Faktisk menes Serie A-klubben at være i færd med at forberede en kontraktforlængelse til 24-årige Nicolo Barella. Derfor bliver det næppe en nem opgave for Liverpool at overbevise Inter om, at de skal tage afsked med ham denne sommer.

LÆS OGSÅ: Dortmund afviser bud på Haaland

Midtbanespilleren, der scorede et mål og lagde op til yderligere to ved EM, har scoret syv mål og lavet 21 oplæg i 87 optrædener for Inter. Hans nuværende kontrakt med Inter løber frem til 2024. Til trods for dette menes klubben – som sagt – at være i gang med at forberede en forlængelse.