Det har i lang tid lignet, at Georginio Wijnaldum er fortid i Liverpool til sommer. Her står hans kontrakt nemlig til at udløbe, men for Liverpool kommer det angiveligt ikke til at volde de store problemer. Eurosport skriver nemlig, at Jürgen Klopp allerede har fundet en erstatning for den hollandske spiller.

LÆS OGSÅ: Stor bøde til Bayern-stjerne: Ankom til træning i forkert bil

Klopp skulle nemlig være en stor beundrer af norske Sander Berge, der spiller i Sheffield United. Den 23-årige Berge blev hentet til Sheffield i januar 2020, og siden da har han optrådt 30 gange for bundholdet. Dog har han været hårdt ramt af skader i denne sæson.

Efter sigende skulle prisen for Berge lyde på omtrent 190 mio. kr., men det er dog ikke blot Liverpool, der har et godt øje til den dygtige mitdbanemand. Der skulle nemlig også være interesse fra flere andre engelske klubber såsom Arsenal og Tottenham, hvorfor Liverpool kan se frem til at få konkurrence.

Det forventes, at norske Sander Berge finder sin vej til en anden klub til sommer, eftersom Sheffield United højst sandsynligt kommer til at vinke farvel til Premier League efter denne sæson.

LÆS OGSÅ: Eriksen om Kjær: “Har brugt ham rigtig, rigtig meget”

Wijnaldums kontrakt udløber til sommer, og han er allerede blevet sat i forbindelse med flere andre klubber, herunder FC Barcelona. Der har dog været rygter om, at den spanske klub vil satse på deres unge talenter i stedet, hvilket skulle have fået Wijnaldum til at ændre fokus.