Liverpool har ikke officielt meldt ud, at de leder efter en ny træner. Ifølge det spanske medie Todo Fichajes, har den engelske klub dog udset sig Sevilla-træner Julen Lopetegui som afløser for Jürgen Klopp.

LÆS OGSÅ: Medie: Messi tillbudt lukrativ toårig kontrakt af europæisk topklub

For blot tolv måneder siden ville blot en hentydning til, at Liverpool ville udskifte Jürgen Klopp være blevet mødt med vrede på Merseyside.

På trods af, at det sandsynligvis fortsat vil medføre vrede eller skuffelse blandt både spillere, fans og ledelse, hvis Klopp udskiftes, vil de fleste sandsynligvis kunne forstå motivationen bag.

Som tingene ser ud i øjeblikket, er Liverpool nemlig i reel fare for at gå glip af kvalifikation til Champions League. At dette ville være tilfældet på nuværende tidspunkt i denne sæson, var helt utænkeligt i starten af sæsonen.

Mens det virker usandsynligt, at Liverpool beslutter sig for at fjerne Klopp fra trænersædet, mener Todo Fichajes at vide, at der er en mand, der er villig til at tage over, hvis tyskeren ender med at rejse.

LÆS OGSÅ: Officielt: Bayern München henter Julian Nagelsmann

Hans navn er Juln Lopetegui, og er i øjeblikket manager for Sevilla. Dog skriver Todo Fichajes også, at Sevilla ikke er villige til at lade Lopetegui forlade klubben. Ifølge det spanske medie skulle Liverpool dog være villige til at købe ham fri.