Liverpool skal spille mod RB Leipzig i Champions League om mindre end to uger. Den 16. februar skal kampen stå, men de tyske regler foreskriver, at Liverpool først kan rejse ind i Tyskland fra den 17. februar.

LÆS OGSÅ: Rasende Granada-spiller råbte fornærmende til Ronald Koeman

Det vil sige, at den tyske regering har besluttet, at al indrejs fra områder, der er ramt af den britiske mutation af covid-19, ikke kan lade sig gøre. Denne regel trådte i kraft i lørdags. Efterfølgende er det blevet bekræftet, at det ikke har været muligt for Liverpool at få en særtilladelse.

Ifølge mediet Sky Sports diskuterer UEFA i øjeblikket med det tyske fodboldforbund om mulighederne for at afvikle kampen på anden vis. Ligeledes forhandler de også med den tyske regering.

En af de muligheder, der i øjeblikket er taget op til diskussion er, at man skal spille den første kamp på Anfield. Det vil naturligvis også betyde, at man så flytter returkampen, så den bliver spillet i Tyskland. Der er dog ingen garanti for, at disse regler bliver lempet eller lavet om til den tid.

LÆS OGSÅ: Officielt: Nu har Ighalo fundet sin nye klub efter Manchester United-exit

En anden mulighed er, at man vælger at flytte den første kamp til en neutral beliggenhed. Ikke nok med det, så bliver det også overvejet, om man kun skal afvikle én kamp, fremfor at afvikle to kampe. Den absolut sidste udvej er, at Liverpool ender med at vinde med en skrivebordssejr på 3-0.