I fodboldens verden er rygter og spekulationer dagens orden, men nogle gange sætter en stemme fra fortiden tingene på plads. En sådan stemme har gjort det klart, at Roberto de Zerbi, trods rygter, ikke vil overtage roret hos Liverpool efter Jürgen Klopp farvel til klubben til sommer.

Denne udmelding kommer fra en sand Liverpool-legende, der mener, at klubben bør holde sig langt væk fra Brighton-chefen.

Roberto de Zerbi har været nævnt som en mulig efterfølger hos Liverpool, men en ikonisk figur fra Anfield har udtalt, at italieneren ikke er det rette valg for klubben.

Denne legende, som har skrevet sig ind i Liverpools historiebøger med 347 optrædener og adskillige topærespriser i 1980’erne, er Mark Lawrenson. Han har delt sin mening om søgningen efter en ny manager, der kan fortsætte Klopps arv.

Det skriver Daily Mail.

Ruben Amorim, nuværende manager for Sporting Lissabon, er lige nu favoritten til at overtage Liverpool efter sommeren, efter Xabi Alonso besluttede at blive hos Bayer Leverkusen.

De Zerbi har også været nævnt som en potentiel efterfølger. De Zerbi kastet tvivl over, om han vil fortsætte i Brighton efter en sæson, der har været præget af udfordringer og inkonsekvens.

Lawrenson kritiserede De Zerbi for at lade sig rive med af diskussionerne om et muligt skifte og sagde: “Jeg synes, Roberto de Zerbi var lidt uartig sidste uge, da han sagde, han ønsker flere spillere. Brighton gav ham hans store chance, og han har klaret sig meget, meget godt. Men når man begynder den vej med at bede om flere spillere, og måske hans agent taler med andre klubber, tror jeg ikke, Liverpool vil gå i nærheden af ham.”

De Zerbi gjorde sig bemærket blandt Europas topklubber efter at have ført Brighton til en sjetteplads i Premier League sidste sæson og sikret en plads i den igangværende Europa League-konkurrence i sin debutår.

Resultaterne har dog været dalende i hans anden sæson med klubben, som aktuelt ligger nummer ni i den engelske topflyvning.