Han lægger ikke fingre imellem.

Lørdag eftermiddag stod det sort på hvidt, at den spanske målmand fremover ikke skal vogte buret for den engelske storklub Manchester United.

En besked der kommer i kølvandet på længere tids rygter om hvorvidt det 12 år lange Manchester United-eventyr sang på sidste vers.

Og mens mange har diskuteret hans præstationer på banen, har der også været en livlig debat om hans evne som leder.

For selvom David De Gea det seneste lange stykke tid har stået fast mellem stængerne for Manchester United, har der været sat spørgsmålstegn om hans egenskaber som leder.

Og den tidligere fodboldstjerne, Dean Saunders, der selv har spillet for klubber som Liverpool, Galatasaray og Benfica, har nu løftet sløret for sin mening.

Den tidligere fodboldspiller lægger bestemt ikke fingre imellem, da han hævder, at De Gea ikke har været en leder for Manchester United i de seneste fire år.

Han sammenligner også med klubbens legendariske målmand Peter Schmeichel, der vogtede buret fra 1991 til 1999.

Her påpeger Saunders, at Schmeichel ville have råbt af sine medspillere og ikke bare accepteret et dårligt forsvar foran sig. Han mener, at De Gea har manglet den lederegenskab og erfaring, der skulle til for at påtage sig ansvaret og give instruktioner på banen.

Det fortæller han til talkSPORT.

Som eksempel nævner Saunders en situation, hvor De Gea afleverede bolden til Harry Maguire, der var omringet af tre modstandere. Han mener, at De Gea som en erfaren spiller og leder skulle have set hele situationen og bedt Maguire om at tage bolden frem ad banen for at undgå at gøre situationen værre.

Det er tydeligt, at selv efter De Geas afgang fra klubben vil diskussionen om hans præstationer og lederegenskaber fortsætte med at engagere fans og eksperter i fodboldverdenen.