Transfersagaen, som mere eller mindre virkede endeløs, mellem Manchester United, Borussia Dortmund og Jadon Sancho, ser efterhånden ud til at være ved vejs ende, da De Røde Djævle endelig skulle få den lykkelig afslutning på forhandlingerne, som man derimod ikke gjorde sidste sommer.

LÆS OGSÅ: Pogba afviser kontraktsnak med United: Ingen bud endnu

Transfereksperten Fabrizio Romano beretter i hvert fald på Twitter, at et skifte er undervejs, hvorfor man altså kan forvente, at Manchester United annoncerer købet af Sancho inden for de kommende dage.

“Jadon Sancho har altid prioriteret Manchester United, og et skifte er undervejs,” skriver Fabrizio Romano

Det er heller ikke nogen hemmelighed, at adskillige medier har meldt ud, at man blot er få detaljer fra at være nået til enighed, hvorfor man altså ikke mangler meget, inden man kan kalde handlen en realitet.

Han oplyser endvidere, at Jürgen Klopp og Liverpool såmænd også er faldet for stortalentets kvaliteter, men at de bevidst har valgt at holde sig fra at udfordre United i en transferdyst. Hertil er det værd at notere, at Liverpool fortsat har stor tiltro til deres fronttrio.

LÆS OGSÅ: Agüero udtaler sig om Messis fremtid

“Liverpool bød aldrig på Jadon Sancho. Der var en interesse, men et køb var kun en mulighed, hvis en af deres stjernespillere forlod klubben,” skriver Fabrizio Romano endvidere.