Han er ung, men fylder allerede en del i landskabet. Derudover har han også bevist, at han har evnerne til at sende en bold i nettet. Den 21-årige Dusan Vlahovic bliver af mange spået til at være en af fremtidens store angribere.

LÆS OGSÅ: Afstemning: United-fans mener, at disse spillere bør sælges til sommer

Liverpool og Manchester United har allerede fået øje på ham, da han kan byde ind med noget, begge klubber mangler: fysik i feltet.

Ifølge det italienske medie Corriere dello Sport har begge engelske klubber allerede været i kontakt med Fiorentina, der er hans nuværende klub. Her har de forhørt sig om mulighederne for at bringe den 190 cm høje serber til England.

Dusan Vlahovic har i denne sæson bidraget med 12 mål i 27 kampe for den italienske klub. På trods af en fornem indsats fra den 21-årige serber, har den italienske klub alligevel underpræsteret i denne sæson.

Det italienske medie skriver dog intet om, hvorvidt et bud fra enten Liverpool eller Manchester United bliver en realitet. Efter sigende skulle begge storhold dog have forhørt sig om detaljerne for en eventuel handel. Ifølge flere engelske medier er både United og Liverpool på udkig efter offensive forstærkninger.

LÆS OGSÅ: Skadet: Rashford trækker sig fra landsholdslejr

Liverpool har ikke et specifikt transfermål, men Manchester United kan potentielt miste den rutinerede Edinson Cavani til sommer. I et sådant tilfælde vil han naturligvis skulle erstattes. Det kunne sagtens være på baggrund af dette, at Vlahovic er havnet på deres transferliste.