Liverpool undersøger mulighederne for at hente en afløser for Mohamed Salah. Angiveligt har de Kingsley Coman på radaren.

Bayern München er efter sigende klar til at tage afsked med den 25-årige Kingsley Coman. Det har fået Liverpool til at rette blikket mod den tyske klub, da de overvejer, om Coman skal afløse Salah.

LÆS OGSÅ: Værdisat til 670 millioner: Guardiola vil hente Barcelona-stjerne

På trods af, at hans nuværende kontrakt med Bayern München udløber i 2023, har den 25-årige offensivsspiller endnu ikke skrevet under på en ny kontrakt med de tyske mestre. Og angiveligt er det også langt fra at ske.

Coman har tidligere været sat i forbindelse med et skifte til Premier League, da han blev kædet sammen med Manchester United i sommer. De Røde Djævle endte dog i stedet med at bringe Jadon Sancho til Old Trafford.

Der er dog stadig rygter om, at den franske spiller kan være på vej til Premier League. Denne gang er det dog Liverpool, der har ham på radaren, da der stadig er stor usikkerhed omkring Mohamed Salahs fremtid på Anfield.

Ifølge det spanske medie AS er det Comans lønkrav, der har resulteret i, at forhandlingerne om en ny kontrakt mellem ham og Bayern München er gået i stå.

I og med, at det ikke ser ud til, at de to parter kan nå til enighed om en ny aftale, vil Julian Nagelsmanns klub ifølge AS forsøge at skille sig af med angriberen i løbet af sommerens transfervindue næste år.

AS skriver, at Coman har et krav om en løn på minimum 15 millioner euro om året, hvis han skal blive i Bayern München. Det er de tyske giganter, der dog ikke villige til at betale ham.

Derimod er de ‘fast besluttede’ på, at de vil finde en køber til den franske angriber til sommer, så de undgår, at han kan forlade klubben på en fri transfer i 2023.

LÆS OGSÅ: Bayern München-profil om Barca-stjerne: Han er bedre end Mbappé

Coman er endnu ikke start på banen i en Bundesliga-kamp i denne sæson, da han for nylig er blevet opereret på grund af hjerteproblemer.