Radiostationen talkSport har en trofast lytter ved navn David. Han er en fuldblods Liverpool-fan, ligesom han også er glødende modstander af Jürgen Klopp i øjeblikket.

LÆS OGSÅ: Han er træt af situationen: Nu vil Messi ikke mere

Han har tidligere ringet ind til stationen, hvilket han gjorde efter nederlagene til Atalanta, Burnley og Brighton. Det er derfor heller ikke nogen overraskelse, at han valgte at ringe ind, efter man tabte til City og Guardiola.

"Jeg vil have Jürgen Klopp ud. Kan I huske Brendan Rodgers, da vi tabte med 6-1 til Stoke? Liverpool er i denne sæson løbet ind i to håbløse nederlag. 7-2 mod Aston Villa og nu 4-1 mod Manchester City. De har endda tabt hjemme til Brighton og Burnley. Det er en krise, men jeg tror ikke, at Jürgen Klopp kan løse den," lød det således fra David.

Han er også ked at, at Jürgen Klopp ikke har opstillet flere scenarier, der kunne have forberedt dem bedre.

"Hvorfor tænkte Jürgen Klopp ikke over, hvad der kunne ske, hvis Van Dijk blev skadet? Han skulle have hentet forsvarere ind den 1. januar."

United-legende er uenig

De spurgte ligeså David om, hvad han mener om Liverpool-forsvareren Joël Matip. Han lægger ikke skjul på, at han heller ikke er fan af forsvarsspilleren.

"Matip er bare ikke god nok. Ved du, hvorfor Alisson begår de fejl? Fordi forsvarerne foran ham ikke er gode nok," lød det fra David.

Manchester United-legende og talkSport-ekspert, Andy Cole, er dog uenig med David. "Sikke noget vås," lød det fra Andy Cole.

David blev spurgt, hvem han helst så, man hentede til Liverpool som Klopps afløser.

LÆS OGSÅ: Guardiola er irriteret: Troede ikke Klopp var sådan

"Jeg vil have Gerrard. Gerrard har vundet mesterskabet med Rangers. Jeg ville hente ham. Gerrard ville kunne bringe noget af mentaliteten tilbage på holdet. Gerrard er en leder. Vi har ingen leder på banen. Henderson er ikke en leder. Tag et kig på Liverpools resultater mod de seks nederste hold i tabellen i denne sæson. Det er rystende."