Det spanske medie Fichajes, som citeres af Sports Mole, skriver, at Liverpool har udset sig en afløser til Sadio Mané. Specifikt har de udset sig Ousmane Dembélé til at styrke Jürgen Klopps angrebsmuligheder forud for 2021/22-sæsonen.

LÆS OGSÅ: På radaren i Barca: Arsenal vil acceptere bud på 190 millioner

I samme artikel skriver mediet, at både Mohamed Salah og Mané står med en usikker fremtid i den engelske klub. De to Liverpool-spillere er blevet kædet sammen med både Real Madrid og FC Barcelona.

Sadio Mané har to år tilbage af sin nuværende kontrakt med Anfield-klubben. Til trods for rygterne, har han dog ikke givet udtryk for, at han har et ønske om at forlade Premier League-klubben.

Fichajes hævder imidlertid, at Liverpool ikke ville stille sig i vejen, hvis Mané besluttede sig for at forfølge et skifte til Real Madrid i slutningen af denne sæson.

Det spanske medie skriver dertil, at Jürgen Klopp i så fald vil hente en afløse i særklasse, hvis det skulle ske, at Sadio Mané ender med at forlade klubben. Den tidligere Southampton-mand virker dog komfortabel i den engelske klub.

Ifølge Fichajes skulle Liverpool være klar til at ‘break the bank’, for at sikre sig en underskrift fra franske Ousmane Dembélé, for at styrke deres angrebsmuligheder, hvis Mané ender med at forlade klubben.

LÆS OGSÅ: Superagenten Mino Raiola tilbyder Barca 26-årig Serie A-forsvarer

Dembélé har på nuværende tidspunkt lidt over 12 måneder tilbage sin kontrakt med FC Barcelona. Forlænger han ikke med Barca, kan de derfor være nødt til at sælge ham til sommer, for at få penge for ham.