På trods af sin alder på blot 16 år, er han eftertragtet i både Manchester United og Liverpool. Ikke nok med det, så har han også allerede fået sin debut for Derby County. Det fik han i slutningen af 2020, hvor Wayne Rooney besluttede at bruge ham i et opgør mod Birmingham.

LÆS OGSÅ: Solskjær bekræfter efter pokalsejr: En skade kan ikke udelukkes

Og det unge talent Kaide Gordon, der ved den lejlighed blev den fjerde yngste debutant i klubbens historie, har tydeligvis et talent, der kan få de helt store klubber i Premier League til at stille sig klar med tegnebogen.

Der er nemlig op til flere klubber fra den bedste engelske række, der har udvist interesse i Kaide Gordon. Blandt andet har både Tottenham og Manchester United været sat i forbindelse med det 16-årige talent. Til trods for dette, ser det nu ud til, at begge klubber ender med at misse muligheden, for at skrive kontrakt med talentet.

For nu skriver The Telegraph nemlig, at Kaide Gordon har valgt at takke ja til et tilbud fra Liverpool, der efter sigende skulle have tilbudt ham en kontrakt. Handlen er dog endnu ikke helt på plads, men alligevel forventes det, at han vil skifte til Anfield allerede i dette transfervindue.

LÆS OGSÅ: Flere Bayern München-stjerner skrev historie i ny sejr

Mediet skriver også, at prisen for hans skifte menes at være lige omkring en million pund til en start. Liverpool kan dog ende med at skulle betale i omegnen af tre millioner pund for Gordon. For at det sker, er der dog en række bonusser, der først skal indfries.