FC Barcelona har i løbet af det seneste halve år været sat i forbindelse med et bredt spektrum af forskellige spillere. Der er dog især én spillere, der er blevet ved med at dukke op, hvilket efter sigende skyldes, at han står højt på ønskelisten hos den hollandske træner Ronald Koeman.

LÆS OGSÅ: Rygterne svirrer: Fransk medie viser Messi i PSG-trøje

Det er naturligvis Lyons Memphis Depay, der er tale om her. Han har i mange tilfælde været rygtet til FC Barcelona, og havde den økonomiske situation i den spanske storklub været bedre, havde han muligvis allerede været Barca-spiller. Sådan er det dog ikke gået, men det kan dog nå at blive en realitet til sommer.

Hans nuværende kontrakt med den franske klub udløber nemlig til sommer, hvorfor det her er muligt at hente ham på en fri transfer. Hidtil har FC Barcelona været nævnt som klare favoritter til at hente den hollandske angriber, men nu ser det ud til, at de får konkurrence fra Premier League i form af Liverpool.

Ifølge det spanske medie Fichajes, som er blevet citeret af Sport Witness, overvejer Liverpool at snuppe Memphis Depay for næsen af FC Barcelona, da de – som sagt – har mulighed for at hente ham som en fri transfer til sommer, hvor hans kontrakt med Lyon udløber.

LÆS OGSÅ: Real Madrid-stjerne foretrækker skifte til Manchester United

Derfor er FC Barcelona ikke længere ene om at have interessen for den hollandske angriber. Ikke desto mindre har den spanske klub dog den fordel, at Depay her kan komme til at spille under sin tidligere landsholdstræner, som var Koemans tidligere job, inden han tog til Barcelona.