Liverpool overvejer at sende 20-årige Rhys Williams afsted på et lejeophold for at fremme hans udvikling. Ifølge Goal har de planer om at hente Ibrahima Konaté fra RB Leipzig i en handel, der forventes at have en værdi på 344 millioner kroner.

LÆS OGSÅ: José Mourinho vil hente udskældt Real Madrid-profil til Roma

Konaté har været strålende i den tyske Bundesliga. Derfor vil han være en glimrende tilføjelse til Liverpool-truppen, der har været plaget af skader i defensiven. Dette vil også kunne lette presset på en ung spiller som Rhys Williams, såfremt han ikke bliver lejet ud.

Den 20-årige Williams har gjort det godt i de kampe, hvor han er blevet udtaget. Det står dog klart, at der fortsat er områder, hvor han har brug for at forbedre sig. Netop derfor ville han have godt af spille mere regelmæssigt, hvilket Liverpool kan opnå ved at leje ham ud til en mindre klub.

Goal skriver intet klart om, hvor Williams potentielle kunne befinde sig i den kommende sæson, hvis han lejes ud. Det bliver dog næppe vanskeligt for Liverpool at finde en klub, der ønsker at aftage ham. Der vil tilmed være flere mindre Premier League-klubber, der kunne få gavn af ham i defensiven.

LÆS OGSÅ: Karim Benzema: Jeg ser ikke et Madrid uden ham

Desuden skriver mediet også, at det forventes, at Sepp van den Berg vender tilbage fra sit lejeophold. Derfor er det også en forventning, at han vil blive involveret i førsteholdstruppen, mens Williams sendes ud på et lejeophold for at udvikle sig og få erfaring.