Det er ikke gået ubemærket hen, at Liverpool er inde i en meget dårlig stime. Det har naturligvis medført, at Liverpool-manager Jürgen Klopp har været udsat for en del kritik.

LÆS OGSÅ: Ole Gunnar Solskjær åbner op omkring Paul Pogbas fremtid i Manchester United

Det faktum, at Liverpool er inkonsistente, har dog intet med Jürgen Klopp at gøre, fortæller Jordan Henderson. Han mener derimod, at de manglende resultater er spillernes ansvar, hvorfor han fortsat bakker fuldkommen op om manageren.

“Vores manager er virkelig god i situationer som denne, og han er den, vi lytter mest til i modgang. Han er der altid for os og forsøger altid at beskytte os, og vi spillere tager i sidste end ansvaret for vores resultater,” siger Henderson ifølge Liverpool Echo.

“Det er op til os at gå ud på banen og ændre på den svære periode, vi er inde i. Der er ingen, der sætter spørgsmålstegn ved manageren og den måde, han reagerer på efter kampene.”

Han fortæller herefter, at Jürgen Klopp nok skal klare kritikken.

“Han håndterer situationer som denne virkelig godt, og derfor vil vi gå ud på banen og præstere bedst muligt.”

“Når vi kommer ud af denne formnedgang, jo før jo bedre, bliver vi kun stærkere. For man bliver stærkere af modgang, når man står sammen som hold.”

Liverpool ligger aktuelt på sjettepladsen i Premier League, og mesterskabsdrømmen har man umiddelbart vinket farvel til. Jürgen Klopp har i hvert fald udtalt, at det nye mål hedder top fire.

LÆS OGSÅ: Han er træt af situationen: Nu vil Messi ikke mere

De skal dog først forberede sig på RB Leipzig og Champions League, da de to hold tørner sammen i aften.