Der er flere Manchester United-spillere, der i denne sæson har mødt stor kritik. En af dem, der især har mødt stor kritik, er franske Anthony Martial. Det handler hovedsageligt om, at mange mener, at hans skarphed ikke har været, som den bør være i denne sæson.

LÆS OGSÅ: United vil hente to Bundesliga-profiler fra samme klub

Det er nemlig ikke blevet til mere end fire mål og tre oplæg for den franske profil i denne sæson. Det har ikke blot ført til kritik fra både eksperter og fans, men har også sat gang i rygterne om, at han kan være på vej væk fra Manchester United.

Ifølge en af De Røde Djævles tidligere angribere, Louis Saha, er han dog ikke en spiller, som Manchester United bør skille sig af med. Tværtimod gør han det meget klart, at han mener, at de bør holde på ham, da han har en helt unik spillestil.

“Han er en topspiller. Når du spiller som 9’er og ikke scorer mål, så begynder folk at kritisere dig,” lød det fra Louis Saha, da han udtalte sig til talkSPORT, hvorefter han fulgte op med:

LÆS OGSÅ: Nu erkender Bruno Fernandes: “Jeg er enig”

“Jeg mener dog ikke, at Manchester United skal sælge ham, for hans spillestil er helt unik. Han skal bare vise, at han er besat af at score mål.”