Luis Figo er overbevist om Messis næste træk

Nicolai Busekist — 15. nov 2020 12:15
Foto: Shutterstock

Tidligere FC Barcelona-spiller Luis Figo mener, at Lionel Messi vil have sine motiver og grunde til at ville forlade klubben. Desuden mener han, at intet vil få ham til at skifte mening.

LÆS OGSÅ: Neymar kan give Messi grund til at blive i Barcelona

Den seksdobbelte Ballon d'Or-vinder chokerede hele fodboldverdenen, da han i august informerede Barcelona om, at han havde til hensigt at forlade klubben, hvor han har tilbragt næsten to årtier.

Han havde planer om at udløse en klausul i sin kontrakt om at forlade klubben på en fri transfer, men gyldigheden af denne klausul var dog tvetydig, da sidste sæson blev forlænget til august som følge af coronaviruspandemien.

Fast besluttet

Men Figo, der selv foretog et meget overraskende og kontroversielt skifte fra Barcelona til deres rivaler fra Real Madrid i 2000, mener, at Messi nu er fast besluttet på at forlade den catalanske klub.

"Jeg så det med Messi og hans forsøg på at forlade Barcelona i sommer, som alle andre fodboldfans: forventningsfuld og overrasket," sagde han ifølge AS.

"Han vil have sine motiver og årsager til at tage denne beslutning. Jeg ved ikke, hvad der er sket forud for dette."

"Enhver klub vil have en spiller som Messi, men så afhænger det af faktorer som den aktuelle finansielle situation i klubben, de penge han vil koste klubben i løn, samt spillerens vilje."

"Men generelt, i livet, hvis ikke du ønsker at være et sted, så er der i sidste ende ikke noget, der kan ændre på det."

Messi, der kan skifte på en fri transfer i slutningen af denne sæson, har hidtil haft en relativt beskeden start på 2020/21-sæsonen.

LÆS OGSÅ: Barcelona-spiller skadet i landskamp

Den 33-årige formåede ikke at score eller lægge op til et mål i åbent spil i hele seks La Liga-kampe, før sidste weekends sejr over Real Betis, hvor han også scorede på straffespark.

Andre læser

Kommentarer

  1. Der er intet indhold

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Følg Fodboldnyheder

Partnere