Luis Suarez er trådt ind i de sidste seks måneder af sin kontrakt med Atletico Madrid. Han har udset sig Aston Villa som sin næste destination.

Den 34-årige stjerneangriber Luis Suarez har mindre end et halvt år tilbage sin kontrakt i Atletico Madrid. Den 30. juni 2022 står han uden kontrakt, og skal derfor finde sig en ny klub.

LÆS OGSÅ: Chelsea vil hente 3 Barca-spillere: Kan løbe op i 970 millioner

Der er ikke noget, der indikerer, at Atletico Madrid og Suares bliver enige om en ny kontrakt. Hans spilletid har været begrænset og han siges ikke at være glad i klubben. Derfor forventes det, at han søger nye græsgange til sommer.

Efter sigende har han allerede rettet blikket mod én konkret Premier League-klub. Faktisk er han så ivrig efter at tilslutte sig sin tidligere holdkammerat Steven Gerrard, at han har afvist flere andre tilbud.

Uruguayaneren er indstillet på et skifte til Aston Villa, hvor hans tidligere holdkammerat Steven Gerrard er træner. Det har fået ham til at afvise tilbud fra Palmeiras, Corinthians og Atletico Mineiro. Det skriver Gerard Romero.

I denne sæson er det blevet til 1.547 minutter på banen på tværs af 27 kampe. Det er markant mindre spilletid, end han er vant til at få. I disse kampe har han desuden bidraget med ni mål og to oplæg.

Suarez skiftede noget overraskende fra Barcelona til Atletico Madrid i september 2020. Det skete efter han af både daværende præsident Josep Maria Bartomeu og daværende træner Ronald Koeman blev informeret om, at han skulle finde en ny klub.

Sandsynligvis er det en beslutning, man senere fortrød i Barcelona. I samme sæson, som Suarez skiftede til Atletico Madrid, spillede han nemlig en stor rolle i, at de vandt La Liga.

LÆS OGSÅ: FC Barcelona vil sende Dembélé til Manchester United i byttehandel

På det seneste har der desuden været rygter om, at Barcelona overvejer at hente ham retur. Meget tyder dog på, at Suarez ikke selv har planer om dette. Derimod er han opsat på at vende tilbage til Premier League, hvor han tidligere har spillet i Liverpool.