For godt og vel en uge siden fik den spanske avis El Mundo adgang til Lionel Messis kontraktdetaljer. Ikke nok med, at de fik adgang til detaljerne, så valgte de også at lække dem til offentligheden.

LÆS OGSÅ: Ole Gunnar Solskjær åbner op omkring Paul Pogbas fremtid i Manchester United

Ud fra de lækkede oplysninger, kan man se, at den argentinske stjernes indtjening fra 2017 og frem til den kommende sommer lyder på omkring 4,2 milliarder danske kroner.

Lionel Messi er naturligvis ikke tilfreds med, at den spanske avis har offentliggjort detaljerne om hans kontrakt. Derfor har han også valgt at lægge sag an mod den spanske avis. Det er dog ikke blot hovedpersonen selv, der er faldet for brystet.

Hans tidligere holdkammerat og fortsat gode ven, Luis Suarez, har nemlig også langet ud efter de personer, der har lækket kontrakten til både avisen, men også videre til offentligheden.

"Jeg var overrasket. Jeg kan ikke forstå meningen eller grunden til det, og jeg forstår ikke, hvordan folk har så meget ondskab i sig til at lække noget så privat og personligt. Ingen spiller er over klubben, men Leo har givet til Barcelona, hvad ingen spiller før har givet til en klub," sagde Luis Suarez til Mundo Deportivo.

LÆS OGSÅ: Piqué sætter Victor Font på plads: Føler sig misbrugt

Der har været rigtig meget snak om Lionel Messis fremtid, da hans nuværende - tydeligvis meget værdifulde - kontrakt står til at udløbe til sommer. Det betyder også, at han til sommer kan forlade FC Barcelona på en fri transfer, hvilket har rygtet ham til både Paris Saint-Germain og Manchester City.