Der er mange, der mener, at Atlético Madrid er ved at få gummiben. De indtager dog stadig førstepladsen i La Liga, fire point foran FC Barcelona. Diego Simeones mandskab formåede dog at hente tre point, da de besejrede Alaves.

LÆS OGSÅ: Zidane vil ikke udelukke Cristiano Ronaldo-retur

Det var et opgør, der bød på Luis Suárez’ mål nummer 500.

Han har delt et opslag på Instagram, hvor han ser tilbage på sin tid som professionel fodboldspiller, ligesom han takker dem, der har været ved hans side. Han sender dermed en tak til Barcelona, som han ellers flere gange har langet ud efter.

Han har revset Barcelona for at have sendt ham væk fra klubben. Han mener, at han blev uretfærdigt behandlet i sin sidste tid hos FC Barcelona.

Han sender dog klubben en varm tak.

“Det fantastiske by Barcelona bød mig velkommen med åbne arme. Jeg fik lov til at spille med de bedste spillere, mens vi overtog Europa. Hvad mere kunne jeg have bedt om?,” skiver han på Instagram.

Diego Simeone har for nylig udtalt, at han naturligvis er bange for, at man ender med at smide føringen i La Liga overbord. Han udtalte efter Barcelonas kamp mod Paris Saint-Germain, at deres spil har forbedret sig gevaldigt, hvorfor han naturligvis holder øje med dem.

LÆS OGSÅ: Ronaldo bliver mobbet efter ny trøje: “Messi viser det på banen”

FC Barcelona går dog med hastige skridt mod El Clásico, der bliver spillet den 10. april, og Real Madrid og Barcelona ligger såmænd side om side i La Liga, hvorfor det bliver et endnu mere spændende opgør, end blot et opgør mellem ærkerivaler.