Sidste sommer blev Luis Suárez tvunget til at finde sig en ny klub. Her blev det nemlig gjort klart af Barca, at de ikke ønskede at beholde dem.

LÆS OGSÅ: Lionel Messis fodboldstøvler solgt for skyhøjt beløb på auktion

Til trods for, at han blev tvunget til at skifte klub, har den tidligere Barca-spiller åbenbart ikke set sig så sur på klubben, at han vil anbefale Messi at skifte. Tværtimod råder han ham faktisk til at blive.

Det gjorde han klart i et interview med den catalanske tv-station TV3, hvor han var blevet bedt om at udtale sig om Messis fremtid. I stedet for at anbefale ham at komme væk fra Barca, valgte han i stedet at råde ham til at blive i den catalanske storklub.

“Hvis Messi spørger mig, vil jeg som hans ven sige til ham, at han ikke skal forlade Barca. Det ville ikke være godt for ham at spille et andet sted,” lød det fra Suárez, der dog ikke ville afsløre, om Messi rent faktisk har snakket med ham om det.

“Messi skal helt selv tage beslutningen. Jeg vil ikke fortælle hvad han skal gøre. Men jeg mener, at det bedste for ham ville være at slutte sin karriere i Barca. Klubben har givet ham alt og han har givet alt til klubben.”

LÆS OGSÅ: Udlejet Barca-spiller: Jeg vil ikke tilbage

I de løbet af de seneste dage har flere medier rapporteret, at Lionel Messi forlænger med Barca. Derfor tyder det på, at Messi beslutter sig for at følge Suárez’ råd. Om hans råd faktisk har haft indflydelse på den argentinske stjernes beslutning, vides dog ikke.